lekko pikantny krem z dyni z dodatkiem płatków migdałowych
stek z angusa 170g podawany z ziemniaczkami w śmietanowym sosie z borowikami i podgrzybkami oraz rucolą i pomidorkami koktajlowymi
podsmażany filet z kurczaka 150g z dodatkiem szynki dojrzewającej 10g i listków szałwii, podawane na gnocchi z masłem szałwiowym
smażona wątróbka drobiowa 150g z karmelizowaną cebulą na białym winie z dodatkiem natki pietruszki podawana z pieczywem czosnkowym
pulpety wieprzowo wołowe 125g zapiekane w sosie pomidorowym z warzywami, mozzarellą podawane z foccacią
Pizza calzone z cukinią, pieczarkami i sosem pomidorowym podawana z plastrem mozzarelli i rucolą
polędwica z dorsza 90g w panierce z grana padano i semoliny, podawana na puee dyniowym i warzywami z patelni
mięso wołowe 140g, sałata, cebula, pomidor, oliwki, sos rustykalny