Franczyza
Kilka słów o marce Popolo
Jest to polska marka o włoskim temperamencie oferująca dania o wysokiej jakości bazujące na świeżych i nieprzetworzonych produktach. Lokale Popolo pizza and pasta to miejsca o swobodnej, radosnej atmosferze z przystępnym menu, stworzonym w oparciu o znane i lubiane dania kuchni włoskiej. Czerpiąc inspirację z włoskiej kultury nazwaliśmy naszą markę Popolo od włoskiego słowa il Popolo oznaczającego lud.
Dla kogo jest ten typ prowadzenia biznesu ?
Nie wymagamy doświadczenia w prowadzeniu Restauracji. Żeby z nami współpracować wystarczy lubić kuchnię włoską, współpracę z ludźmi i być gotowym osobiście zaangażować się w prowadzenie własnego biznesu.
Jeśli posiadasz własny lokal, w którym można uruchomić restaurację lub znasz taki lokal w Twojej okolicy, który można wynająć lub kupić pod działalność gastronomiczną to jesteś na dobrej drodze aby rozpocząć z nami współpracę. Idealny lokal pod Restaurację Popolo powinien mieć powierzchnię 130-160 m2 ale większe i mniejsze lokale również mogą być atrakcyjne. Jeśli nie posiadasz lokalu to pomożemy Ci taki lokal znaleźć – posiadamy bazę lokali w całej Polsce, w których można rozpocząć prowadzenie działalności gastronomicznej.
Korzyści czyli co możesz zyskać dzięki współpracy z nami

- Szkolenia franczyzobiorcy i pracowników
- Marketing centralny oraz wsparcie w zakresie działań lokalnych
- Rozwiązania IT wspomagające zarządzanie lokalem
- Wsparcie operacyjne w zakresie wprowadzenia lokalu na rynek
- Wsparcie biznesowe w trakcie prowadzenia restauracji
- Wytyczne do projektu aranżacji wnętrza
- Centralni dostawcy
- Atrakcyjne menu z kompletem receptur
Wystrój lokali

Menu i oferta
W Restauracjach Popolo łączymy klasyki kuchni włoskiej z autorskimi przepisami i ulubionymi włoskimi daniami Polaków, żeby dać radość z jedzenia podczas spotkań z przyjaciółmi, rodzinnych obiadów czy kolacji we dwoje. Menu obejmuje przystawki, zupy, makarony, pizze, desery oraz wybór napojów alkoholowych i bezalkoholowych a także menu dla dzieci oraz oferty sezonowe.
Nasi Goście mogą cieszyć się smakiem naszych dań zarówno przy stole w lokalu, jak i w domu czy w pracy zamawiając nasze dania w dowozie przez stronę www.dostawapopolo.pl
Marketing

Warunki współpracy – inwestycja, opłata franczyzowa + opłata wstępna
Inwestycja – adaptację lokalu po gastronomii można wykonać już od 50.000 PLN, przystosowanie lokalu w stanie deweloperskim (w zależności od wielkości lokalu) to inwestycja rzędu 300 – 400 tys PLN.
Opłata wstępna – 5.000 PLN
Opłata franczyzowa – ustalana indywidualnie jako % od obrotu
Zadzwoń!
785 006 914
Wypełnij formularz!
Wypełnij formularz a my skontaktujemy się z Tobą!