krem z zielonego groszku z suszonymi pomidorami i oliwą bazyliową
grzanki z pastą z wątróbki 80g podane z musem malinowym i serem grana padano
filet z piersi kurczaka 150g w panierce z grana padano i semoliny ze szparagami w sosie śmietanowo-pomidorowym, cukinią, rukolą i pomidorkami koktajlowymi
Kompozycja sałat z burratą i szynką dojrzewającą 25g oraz pomidorkami koktajlowymi, orzechami włoskimi i pestkami słonecznika z dodatkiem sosu balsamico, podawana z pieczywem czosnkowym
penne w lekko pikantnym sosie pomidorowym z burratą, pomidorkami koktajlowymi, orzechami włoskimi i pestkami ze słonecznika
Polędwica z dorsza 90g w panierce z grana padano i semoliny podawana na makaronie tagliatelle w sosie winnym ze szparagami i pomidorkami koktajlowymi
stek z angusa 170g z ziemniaczkami w sosie śmietanowo-pomidorowym ze szparagami, rukolą i pomidorkami koktajlowymi